Ring oss på +34 968142498
Man-Fre kl 11-18
Lørdag kl.12-16
LA MANGA BEACH CLUB - REF 1234 - FANTASTISKE LEILIGHETER TIL UTROLIG LAVE PRISER

Laster bilder..

Loading..

Fakta om boligen:

Ref: 1234
 
Adresse:
LA MANGA BEACH CLUB - REF 1234
 
Urbanisasjon:
La Manga Beach Club
 
Boligtype Leilighet
Soverom 2
Boligareal 62,80m²
Byggeår 2010
Tomt -
Garasje Nei
Antall bad 2
Varmekabler -
Aircondition Ja
Takterrasse -
Egen hage -
Møblert Ja
Sjøutsikt Ja
Innhold

Leilighetene har 2 soverom, noen veldig store. Alle leiligheter med minst 2 soverom har minst to bad. Det som må fremheves på veldig mange av leilighetene er at de har enorme vinduer fra gulv til tak med en helt unik utsikt. Det gjøres oppmerksom på at faktaopplysningene om bolig er innhentet fra opprinnelig prospekt fra utbygger og ikke utarbeidet av Legal. Blant annet kan størrelser ofte beregnes på en helt annen måte enn i Norge. Boligene bør sees før budgivning.

Disse leilighetene har kanskje La Mangas høyeste standard. De har integrert aircondition i alle rom og det er benyttet smakfulle og moderne detaljer. Leilighetene selges møblert med moderne møbler. I tillegg medfølger det garasjeplass i innelukket garasjekjeller med heis direkte opp til leiligheten til de fleste av leilighetene, noen har utendørs parkering innenfor låst område - med heis rett opp til leiligheten. Det er mulig å koble seg til norske TV-signaler og bredbånd. Her kan du flytte inn i morgen og nyte det gode liv fra første dag.

Prisen på leilighetene er satt lenger ned enn vi har opplevd noen sinne. Flere leiligheter selges med over 70 % rabatt i forhold til tidligere prislister, og langt lavere enn vi, selv i dagens marked, mener det er mulig å selge dem for. Eksempler på priser:

fra 110.000,-€ + omk

Og husk igjen: Disse leilighetene er fullt møblert og det medfølger egen garasjeplass eller biloppstillingsplass til de aller fleste leilighetene.

LA MANGA BEACH CLUB - REF 1234 - GREAT OP O R T U N I T Y!
GREAT OP O R T U N I T Y! LA MANGA BEACH CLUB, FRONT LINE TO MAR MENOR NEWEST BUILDING IN THE AREA OF VENECIOLA.

Excellent quality apartments near the magnificent beaches of Mar Menor.  Apartments of 2 bedrooms. Some of them also include storage place.

WE HAVE SEVERAL APARTMENTS FOR RENT AND SALE! CONSULT US FOR AVAILABILITY AND PRICING.

 

LA MANGA BEACH CLUB - REF 1234 - OPORTUNIDAD!!!

O P O R T U N I D A D ! ! ! LA MANGA BEACH CLUB, PRIMERA LÍNEA DEL MAR MENOR

LA CONSTRUCCIÓN MÁS NUEVA EN LA ZONA DE VENECIOLA. APARTAMENTOS DE 2 DORMITORIOS  CONSULTAR!! 

Apartamentos de excelentes calidades junto a magníficas playas del Mar Menor, viviendas de 2 dormitorios y 2 baños. Algunos de ellos con plaza de parking.

Precios a partir de 110.000.-€

 

 

 

Beskrivelse

La Manga Beach Club består av 4 blokker på 9 etasjer helt ute på sandstranden med tilsammen 217 leiligheter. Sameiet har et stort badeanlegg, bestående av 50 meters basseng, barnebasseng og svært stort familiebasseng - i tillegg til flere "badekulper" med jacuzzi. Det er satt av areal til treningsrom og til strandbar i en av blokkene. Over hundre leiligheter er solgt - mange til nordmenn. Ferdigstillelsen rett etter finanskrisen gjorde at man fikk problemer med å selge ut prosjektet - selv om det kanskje er La Mangas flotteste prosjekt. Vi har nå muligheten til å tilby de resterende leilighetene til en helt unik pris.

Beliggenhet

Prosjektet La Manga Beach Club ligger omtrent 17 km. ut på "La Manga stripen". I gangavstand til kanskje La Mangas beste og mest romantiske restaurant - Escuela de Pieter. Det er også gangavstand til La Mangas eneste golfbane som er en 9 hulls pitch and put bane. Forøvrig er det en rekke små og store restauranter og strandbarer i området. Det er ca 2 km til et stort supermarked og 4 km. til Legals kontor hvor man kan få dagens norske aviser og hjelp til hva det måtte være. Området er helt bilfritt og siden det er svært langgrunt i Mar Menor er det ideelt for barnefamilier. Her kan mor og far slappe av i trygg forvisning om at barna har det trygt og godt. La Manga Beach Club ligger på en av La Mangas fineste Mar Menor strender i det eksklusive boområdet Veneziola, helt nord på La Manga halvøyen. Anlegget stod ferdig i 2009/2010, og ferieboligene i dette anlegget har i løpet av bare ett par år, blitt blant våre mest populære utleie leiligheter. Dette blant annet pga. gjennomgående høy standard på leilighetene, med fantastisk havutsikt og unik beliggenhet på stranden.

Ekstra info

Drømmer du om egen feriebolig på La Manga, har vi nå gleden av å presentere et tilbud som vi ALDRI har sett maken til tidligere. De siste leilighetene i det eksklusive anlegget La Manga Beach Club skal selges med fantastiske prisavslag. Opp mot 70 % rabatt i forhold til opprinnelige priser – og priser langt under det vi mener leilighetene er verdt, selv i dagens marked.

Det er viktig for oss å gjøre oppmerksom på at dette oppdraget skjer fordi utbygger er satt under administrasjon, via en oppnevnt bobestyrer. Han vil sammen med en statlig bank gi den endelige og individuelle godkjennelsen av hvert enkelt kjøp. Det endelige tilsagnet vil gis hver enkelt godkjente kjøper, og man vil da få 30 dager på seg til å overta leiligheten etter endelig tilsagn. Legal/lamangabooking vil bistå og holde alle kjøpere informert gjennom hele prossesen. Dersom det underveis skulle oppstå endringer som vi ikke har oversikt over i dag, vil man selvfølgelig kunne trekke sin reservasjon. Visningsturer og andre direkte utlegg som ikke er avtalt med oss tas for egen regning og risiko.


€ 110 000
Boligareal
62,80m²
Budskjema
Det gjøres oppmerksom på at faktaopplysningene om bolig er innhentet fra opprinnelig prospekt fra utbygger. Størrelser kan derfor ofte beregnes på en annen måte enn i Norge. Boligen bør sees før budgivning.

Jeg hjelper deg med boligkjøpet!

Cecilie Kulstad
Cecilie Kulstad
Eiendomsmegler MNEF

Mobil:

+ 34 639 221 320

E-post:

cecilie@legalspania.com