Ring oss på +34 968142498
Man-Fre kl. 10-16
Lørdag kl.10-14

Kontakt oss

Ring oss

+34 968 142 498

 

 

Adresse

Pto. Deportivo Thomas Maestre
CC.Darsena Cero Local 1-8
30380 La Manga del Mar Menor

Ansatte

Cecilie Kulstad

Cecilie Kulstad

Eiendomsmegler MNEF

Jeg heter Cecilie og er daglig leder i Legal. Min utdannelse i eiendomsmegling har jeg imidlertid fra BI i Norge og jeg sørger for å holde meg orientert om alle juridiske aspekter for nordmenn som vil kjøpe i Spania. Dersom du kjøper av Legal så skal du være trygg på at alt går i ordnede former. På La Manga har jeg bodd og arbeidet i Legal siden 2001.
Roy Morten Andersen

Roy Morten Andersen

Eiendomsmegler

Jeg heter Roy Morten og har bodd og arbeidet i Spania helt siden 1992. Hele tiden har jeg i større eller mindre grad drevet med salg av eiendommer - på La Manga helt siden 1999. Jeg flyttet hit fra Torrevieja rett og slett fordi et bedre sted å bo og å leve det finner du ikke. Ingen ting ville glede meg mer enn om jeg kunne hjelpe deg med å finne din drømmebolig i Spania.
Nora Susana Acevedo Mendin

Nora Susana Acevedo Mendin

Eiendomsmegler (spansk marked)

Mitt navn er Susana og jeg behandler det spanske markedet. Etter 10 år i bank fikk jeg lyst på nye utfordringer og har jobbet i Legal siden 2006. Det kan godt hende det er jeg som tar telefonen når du ringer, men ikke vær redd - jeg kan mer norsk enn du tror. Mange sier at "Spania ga solkysten til utlendingene - men beholdt La Manga for seg selv". Det er mye sant i det. 90 % av de som har bolig på La Manga er nok spanjoler.
Marian Molina Corbalán

Marian Molina Corbalán

Hvordan gi bud

Dersom du ønsker å gi bud på en av de eiendommene vi har for salg så er det normale at du ringer oss først. 

Du kan også laste ned budskjemaet her - og sende det til vårt faksnummer: