Ring oss på +34 968142498
Man-Fre kl. 10-16
Lørdag kl.10-14

Om Legal La Manga SL

Et eiendomsmeglerselskap heldrevet og heleid av norske interesser.

Legal La Manga er et spansk eiendomsmeglerforetak som i sin helhet er eid av norske interesser. Selskapet er også drevet av nordmenn. Selskapets hovedformål er salg og utleie av eiendommer i Spania samt servicetjenester ovenfor de som har tilhold på La Manga. Vi har lang erfaring i det spanske markedet og våre samarbeidspartnere i Spania er utbyggere som vi har hatt et utstrakt samarbeid med gjennom mange år. Vi er derfor trygge på at de leverer et produkt vi kan være bekjent av. 

I tillegg til megling av nye og brukte boliger driver kontoret vårt på La Manga også med all praktisk gjennomføring av et stadig økende utleiemarked med over 100 innlagte uteleieobjekter. Henting og bringing fra/til flyplasser, møblering av boliger, ettersyn av boliger, tolketjenester, salg av dagsferske norske aviser og tidskrift, bistand i forhold til spanske myndigheter mht. skatt, testamenter osv, formidling av kontakt i forbindelse med utleie av biler og innhenting av tilbud om banklån med videre.

På La Manga var det Legal Eiendom som satte i gang virksomheten mot Norge i 1999 og vi er stolte over det vi har fått være med på å utvikle. Til sammen er det solgt boliger til over 1000 norske familier. Flere har bosatt seg fast på La Manga og det er også etablert en norsk klubb og en skandinavisk golf klubb. Investering i bolig på La Manga har vært noe av det sikreste du kunne gjøre da denne smale tangen som strekker seg 19 kilometer ut fra fastlandet i løpet av få år vil være ferdig utbygd med de naturlige konsekvensene dette vil få for prisutviklingen.