Ring oss på +34 968142498 skriv til post@legalspania.com
Mandag - fredag ​​fra 10:00 til 16:00.
Lørdag fra 10:00 til 14:00.
Søndager - stengt

Om La Manga og din investering.

Europas beste sted for sol, badeliv, ro og trygghet?

La Manga har mye til felles med Key West i Florida: Strand på begge sider av en landtunge som strekker seg 20 kilometer ut i havet med krystallklart saltvann på begge sider, ofte bare 50-60 meter bred. Palmer, hvite strender, hundrevis av store og små restauranter og strandbarer.  Mange nordmenn har allerede funnet sitt paradis her - tre/fire timers flytur fra nesten alle store flyplasser i Norge, direkte til Alicante eller Murcia Flyplass. Derfra en liten time med bil eller ferje til din egen bolig ved Middelhavet.

Her er alt lagt til rette for at både pensjonister, ungdom og barnefamilier skal trives. Gode helsetjenester og et omfattende underholdnings- og aktivitetstilbud, særlig til vanns men også til lands. En stille aftenstund på en uterestaurant helt i strandkanten mens du beundrer solnedgangen over Europas største saltvannsinnsjø, Mar Menor - bedre kan ikke et menneske ha det.

Du velger selv om du vil bade i brenningene i Middelhavet - eller velge den rolige innsjøen Mar Menor, begge med milelange, langrunne strender helt trygge for barn i alle aldre. Mar Menor er Europas største saltvannsinnsjø, på det dypeste er den bare 7 meter dyp og snittdybden er kun 1,7 meter. Det skal være svært helsebringende å smøre seg inn med den leiren du finner mange steder i sjøen og temperaturen kan komme opp i langt over 30 grader på sommeren. 

La Manga bør være et av de tryggeste områder å investere i dersom du ønsker en bolig i Spania. Etter en voldsom utbygging fra 70-tallet og fram til i dag, er det nå nesten ingen ledige tomter igjen å bygge på. Her vil ikke din investering konkurrere med nye prosjekter i framtiden. Samt at du har et oppegående og velfungerende utleiemarked. 

Den norske klubben på La Manga

Den norske klubben på La Manga

For de som ønsker å være på La Manga over lengre tid er den viktig, både sosialt og fordi den skaper trygghet. Les mer
Leie ut boligen din?

Leie ut boligen din?

Hvorfor ikke tjene penger på boligen din når du ikke kan være der selv? Les mer
Finansiering

Finansiering

Ofte vil du ha behov for å finansiere deler av kjøpesummen - og det kan være lurt å gjøre det i det landet eiendommen ligger. Les mer