Ring oss på +34 968142498 skriv til post@legalspania.com
Mandag - fredag ​​fra 10:00 til 16:00.
Lørdag fra 10:00 til 14:00.
Søndager - stengt

Enkelt å leve - enkelt å bo

Vi ønsker å gjøre ditt opphold mest mulig bekymringsfritt. Det arbeider vi med hver dag og vi er ikke fornøyd før alle våre gjester og venner sier til oss at dette er perfekt.

Dette er grunnen til at vi sørger for at de av våre gjester og beboere som ikke har lyst til å leie bil blir hentet og brakt til flyplassen. Derfor har vi vaktmestertjenester som både kan ta små og litt større vedlikeholdsoppgaver og som kan formidle kontakt med alle mulige håndverkere om større utbedringer skal gjennomføres. Dette er årsaken til at vi hjelper til med tolketjenester dersom du får problemer med politi, lege eller andre viktige hendelser i et ukjent land. Ja - vi hjelper deg gjerne også med spansk selvangivelse og andre offentlige dokumenter. Se linken under til våre pakkesystemer - som vi har laget for å prøve å gi deg et mest mulig problemfritt opphold. Link til pakkesystemet.

Fra de fleste av de eiendommene vi har for salg kan du "gå til alt" - et tredvetalls restauranter, barer og kafeer, store og gode supermarkeder, apotek og bank, ferje til fastlandet - og ikke minst til oss i Legal hvor du hver dag kan kjøpe dagsferske norske  aviser og få hjelp til andre gjøremål. 

På La Manga har vi også en "norskeklubb" som samles to dager i uken og arrangerer alvorlige petanquekonkurranser og mange turer. 

 Lenke til en annen nettside