Ring oss på +34 968142498 skriv til post@legalspania.com
Mandag - fredag ​​fra 10:00 til 16:00.
Lørdag fra 10:00 til 14:00.
Søndager - stengt

Sjøsport

Knapt noe sted i Europa er bedre for deg som liker sport på sjøen

Enten du er nybegynner eller erfaren vil du som liker kite og windsurfing finne en av Europas beste områder her. Mar Menor egner seg utmerket for nybegynneren, da det er grunt og lite bølger, og når du begynner å beherske sporten er du klar for å ta turen ut i Middelhavet. Det er flere skoler og mange steder som leier ut utstyr.

For den dykkeinteresserte er La Manga også et paradis. Her er flere godkjente dykkesenter hvor du kan bli med på en av de mange turene i området eller du kan benytte muligheten til å ta dykkesertifikat. Altså noe for enhver smak med alt fra spennende vrakdykk til revdykk hvor du kan svømme i fargerike fiskestimer. Dersom du har dykkersertifikat fra før - husk å ta dette med til La Manga.
Dersom du ønsker å benytte muligheten til å ta dykkersertifikat mens du er her, tar dette 4-5 dager og koster omlag 400 euro. Lurest gjør du i å planlegge og bestille kurs før du kommer ned og avtale hvilke dager du skal dykke. Under finner du en link til en anbefalt dykkeskole med engelske instruktører som ordner alt det praktiske for deg i forbindlse med kurs og sertifikat - du trenger kun å ha med badetøy! Klikk her http://www.lamangadiveschool.co.uk/   for mer informasjon.